ÁSZF

Ide írhatsz...Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Kérjük, hogy a megrendelőlap elküldése előtt figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket és kizárólag abban az esetben küldje el rendelését, ha annak minden pontjával egyetért és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre.

ÜZEMELTETŐI ADATOK

  • Kiadó: Szabó Emese Hajnalka
  • Kiadó címe: 2472 Kajászó Budai u 27.
  • Üzemeltető: Szabó Emese Hajnalka, egyéni vállalkozó
  • Üzemeltető címe: 2472 Kajászó Budai u 27.
  • Üzemeltető adószáma: 68144715-1-27
  • Üzemeltető bankszámla száma: 10918oo1-oooooo78-7o28ooo4 Unicredit Bank
  • Kapcsolattartó: Szabó Emese Hajnalka
  • Kapcsolattartó elérhetősége: info@lovakkalegyutt.hu

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK
A lovakkalegyutt.webnode.hu weboldalon megjelenített termék (könyv) online rendelhető és postai kiszállítással (postacsomagként) juttatjuk el a megrendelőnek. A megrendelőlapon feltüntetett bruttó 9.980- forintos ár a szállítási díjat nem tartalmazza. A szállítással és fizetéssel kapcsolatos tudnivalókról lejjebb talál tájékoztatást, valamint abban a visszaigazoló válaszlevélben, melyet a megrendelést követően küldünk Önnek e-mailben.

KISZÁLLÍTÁS
A megrendelt terméket (könyvet) postai úton (postacsomagként) juttatjuk el Önhöz. A szállítás díja a megrendelőt terheli, amely belföldön: bruttó 2.060 Ft. Külföldre az Európai Unión belül: bruttó 8.300 Ft. Egyéb országokba történő szállításról kérjük, érdeklődjön az info@lovakkalegyutt.hu e-mail címen! A szállítási díjat kérjük, a megrendelt termék (könyv) árával együtt előre megfizetni. Tájékoztatjuk, hogy a könyvek postai feladása hetente egyszer, hétfői napokon történik. Így ha Ön hétköznap leadja rendelését, és legkésőbb péntek délután 16:00-ig megérkezik az összeg a számlánkra, akkor a megrendelt könyvet Ön akár már az azt követő kedden kézbe is veheti.

FIZETÉS
A teljes végösszeget vagyis a megrendelt termék (könyv) árát plusz a szállítási díjat, előre, egy összegben kérjük kifizetni banki átutalással a könyv szerzőjének és kizárólagos forgalmazójának, azaz Szabó Emese Hajnalka számlájára: 10918001-00000078-70280004. Kérjük, hogy a banki átutalás megjegyzés rovatába tüntesse fel a megrendeléskor használt e-mail címét, hogy beazonosíthassuk átutalását, és minél hamarabb indíthassuk a csomag kiszállítását!

Külföldről történő átutaláshoz szükséges banki adatok:
Bank neve: UniCredit Bank Hungary Zrt.
Cím: H-2040 Budaörs, Szabadság út 49.
IBAN kód: HU74 10918001 00000078 70280004
SWIFT kód (BIC): BACXHUHB

SZÁMLÁZÁS
A megrendelt termékhez (könyvhöz) fizetési bizonylatot (nyugtát) mellékelünk. Figyelem! Kérjük, áfás számla igényét a megrendelőlap "Megjegyzés" rovatában előre jelezze, és tüntesse fel a szükséges cégadatokat (cégnév, székhely, adószám), amit az áfás számlán feltüntessünk. Utólagosan (a kiszállítást követően) nem áll módunkban áfás számlát kiállítani.

ELÁLLÁSI JOG
A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999 (II.5) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a vásárlót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli. Amennyiben élni szeretne az elállás jogával, úgy azt a fent megadott elérhetőségek közül bármelyiken közölheti.

ADATKEZELÉS
A megrendelés során rendelkezésére bocsátott személyes adatokat az üzemeltető bizalmasan kezeli és nem adja ki további fél számára, kivételt jelent ez alól a futárszolgálat, amely a megrendelt terméket kiszállítja. A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A lovakkalegyutt.webnode.hu weboldal böngészésével, továbbá megrendelésének elküldésével elfogadja az üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

© 2022 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el